οδοντίατρος_left image
header
Οδοντιατρική Κλινική Σ.Κεγλίκογλου και Κ.Βαζαίου
Αικατερίνη Βαζαίου & Σταύρος Κεκλίκογλου
Αρχική σελίδα
Οι υπηρεσίες μας
Η κλινική - ο χώρος μας
Ποιοί είμαστε
Επικοινωνήστε μαζί μας
 
Brite Smile

Λεύκανση Zoom
Το χαμόγελο σου είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχεις όταν συναντάς κάποιον. Ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο είναι όμορφο, σε βοηθάει να αισθάνεσαι όμορφα για τον εαυτό σου και έτσι έχεις σίγουρα μία αξιοπρόσεκτη εμφάνιση.

Οι διάφορες καθημερινές συνήθειες καθώς και η αύξηση της ηλικίας οδηγούν στο να γίνονται τα δόντια σου πιο σκούρα και γεμάτα χρωστικές. Τέτοιες συνήθειες όπως το κάπνισμα, ο καφές, το τσάι, το κόκκινο κρασί, η κόλα κ.α. συνηγορούν στο «μαύρισμα» των δοντιών.

Η λεύκανση έρχεται να βελτιώσει το χαμόγελο σου. Μη επαγγελματικές διαδικασίες αισθητικής οδοντιατρικής που δεν παρέχονται από οδοντίατρο οδηγούν σε μη ικανοποιητικά αποτελέσματα και πρέπει να τις αποφεύγεις. Πρέπει να αναζητάς διαδικασία λεύκανσης που:

  1. Είναι γρήγορη και αποτελεσματική
  2. Να διαρκεί το αποτέλεσμα όσο το δυνατόν περισσότερο
  3. Να προκαλεί την λιγότερη δυνατή ευαισθησία στα δόντια
  4. Να είναι ασφαλής
  5. Να παρέχεται από επαγγελματία οδοντίατρο


Μετά από τριετή εμπειρία με το Brite Smile της Discus Dental, στο ιατρείο μας διαθέτουμε την λεύκανση ZOOM επίσης της Discus Dental.

 

Σύγκριση του ZOOM με άλλες μεθόδους

                                      Χρόνος θεραπείας           Αποτελέσματα                      Notes

 
ΖΟΟΜ
Chairside
(λεύκανση στο ιατρείο)

 

45 minutes


Λεύκανση
Περίπου 8-9 χρωματικοί τόνοι

1)   άμεσα αποτελέσματα
2)   διάρκεια
3)   ασφαλές
4)   άνετο
5)   εφαρμογή από οδοντίατρο σε ιατρείο


Δισκάρια
στο σπίτι

 
7-14 μέρες


Λεύκανση
6 χρωματικοί
τόνοι

1)   με δισκάρια
2)   στο σπίτι με προσωπική επιμέλεια
3)   όχι άμεσα αποτελέσματαΟδοντόπαστα

 

1 μήνας +

 

Λεύκανση
1-2 χρωματικοί τόνοι

1) αφαίρεση μόνο επιφανειακών χρωστικών
2) τα αποτελέσματα εξαφανίζονται όταν σταματάς την χρήση της οδοντόκρεμαςΣυνχές ερωτήσεις:

Q1: Τι είναι το Zoom tooth Whitening;
A1: Το Zoom είναι μια διαδικασία λεύκανσης που αποχρωματίζει τις χρωστικές της αδαμαντίνης και της οδοντίνης. Μπορεί να το έχεις δει να χρησιμοποιείται στο Αμερικάνικο "Extreme Makeover". Στο ελληνικό "Extreme Makeover" είχαμε χρησιμοποιήσει το Brite Smile System επίσης της Discus Dental.

Q2: Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία του ZOOM chairside στο οδοντιατρείο;
Α2: Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 1 ώρα. Όπως και στο Brite Smile έτσι και στο ZOOM αποτελείται από τρία διαδοχικά 20 λεπτά που στο μεταξύ τους διάστημα ανανεώνουμε το gel λεύκανσης. Τελειώνουμε με μια συνεδρία όλης της διαδικασίας.

Q3: Πως λειτουργεί το ZOOM;
Α3: Το φως της λάμπας ZOOM ενεργοποιεί το gel της λεύκανσης που έχουμε τοποθετήσει πάνω στις προστομιακές επιφάνειες των δοντιών. Το gel είναι υπεροξείδιο του υδρογόνου. Καθώς αυτό διασπάται με την επίδραση της ειδικής λάμπας, το οξυγόνο που παράγεται διεισδύει στην αδαμαντίνη και οδοντίνη και αρχίζει έτσι η διαδικασία της λεύκανσης. Η λάμπα ZOOM αυξάνει την δραστικότητα του gel πάνω από 26% και έτσι πετυχαίνουμε χρωματική αλλαγή κατά 8-9 χρωματικούς τόνους.

Q4: Ποια είναι η εμπειρία με το ZOOM;
A4: Κατά την διάρκεια της λεύκανσης ο ασθενής βλέπει τηλεόραση ή ακούει μουσική. Δεν κάνει τίποτα από το να περιμένει το τελικό αποτέλεσμα.

Q5: Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Α5: Ακολουθώντας κάποιες απλές συμβουλές, τα δόντια θα παραμείνουν φωτεινότερα και λευκότερα για μεγάλο χρονικό διάστημα (1-2 χρόνια). Με σωστό, καθημερινό, επιμελές βούρτσισμα και με λίγο προσοχή στις διάφορες διατροφικές κ.α. συνήθειες, το αποτέλεσμα της λεύκανσης θα διατηρηθεί.

Q6: Υπάρχουν τυχόν παρενέργειες;
Α6: Σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να παρατηρηθεί μια κάποια ευαισθησία στα δόντια αμέσως μετά την διαδικασία. Υπάρχει ειδικό gel απευαισθητοποίησης στην συσκευασία του ZOOM. Εξάλλου μέσα στις επόμενες ώρες η ευαισθησία αυτή εξαφανίζεται.

Q7: Τι προκαλεί τις δυσχρωμίες στα δόντια;
Α7: Οι αιτίες είναι πολλές. Οι πιο συνήθεις είναι το κάπνισμα, ο καφές, το τσάι, το κόκκινο κρασί, η κόλα κ.α. Επίσης, η λήψη κάποιων φαρμάκων κατά την παιδική ηλικία π.χ. τετρακυκλίνες, προκαλούν έντονες δυσχρωμίες.

Q8: Είναι πολλοί αυτοί που έχουν κάνει λεύκανση;
Α8: Με την ραγδαία ανάπτυξη του ενδιαφέροντος του κόσμου για την αισθητική οδοντιατρική, πάρα πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για την λεύκανση και ακόμη περισσότεροι αυτοί που έχουν ήδη δοκιμάσει κάποια μέθοδο λεύκανσης.

Q9: Ποιος έχει πραγματικό όφελος με την λεύκανση;
Α9: Σχεδόν όλοι. Μετά από την αρχική συνάντηση με τον οδοντίατρο, γίνεται εκτίμηση του αρχικού χρώματος και της γενικότερης κατάστασης των δοντιών και έτσι περίπου ξέρουμε από πριν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της λεύκανσης.

Q10: Είναι ασφαλές μέθοδος;
Α10: Ναι είναι. Μακροχρόνιες έρευνες σε κλινικά περιστατικά έχουν αποδείξει ότι η λεύκανση στο οδοντιατρείο, όπως το ZOOM, Brite Smile κ.α. που γίνεται υπό την επίβλεψη του ειδικού είναι απολύτως ασφαλής. Βεβαίως, οι διαδικασίες λεύκανσης δεν ενδείκνυται για νεαρά άτομα κάτω των 15-16 ετών καθώς και για έγκυες γυναίκες.

 

Εαν εκδηλώσετε ενδιαφέρον για το Zoom ηλεκτρονικά, θα έχετε 10% έκπτωση.
 
 
οδοντίατρος_rightbox_up

Βασικές γνώσεις


Βασικές γνώσεις για την υγιεινή και την προστασία των δοντιών σας.

Περισσότερα..
Περιστατικά

Ενδεικτικές φωτογραφίες περιστατικών πριν και μετά την παρέμβαση του οδοντίατρου.

Περισσότερα..
Προσφορές

Εκπτώσεις μέχρι και 10% στις υπηρεσίες μας για δήλωση ενδιαφέροντος μέσω της ιστοσελίδας μας.

Περισσότερα..
οδοντίατρος_rightbox_down